iranzamin22.ir سوالات بخش شنیداری آزمون MSRT اردیبهشت 95 - مکالمه کوتاه
خانه / آزمون MSRT / سوالات دوره های گذشته آزمون MSRT / سوالات بخش شنیداری آزمون MSRT اردیبهشت 95 – مکالمه کوتاه

سوالات بخش شنیداری آزمون MSRT اردیبهشت 95 – مکالمه کوتاه

سوالات بخش شنیداری آزمون MSRT اردیبهشت 95

سوالات بخش شنیداری آزمون MSRT – اردیبهشت 95

بخش شنیداری آزمون MSRT دارای 30 سوال است که شامل دو بخش مکالمات کوتاه و بلند می شود.

در بخش مکالمه های کوتاه، در هر مکالمه دو شخص با هم صحبت می کنند و در پایان گوینده یک سوال رو مطرح می کند. شما باید از بین گزینه ها یکی گزینه را بعنوان پاسخ در برگه آزمون انتخاب نمایید.

در بخش مکالمه بلند، معمولا سه مکالمه یا سخنرانی پخش می شود که هر مکالمه شامل تقریبا 5 سوال می شود. پس از پایان مکالمه با توجه به سوالات موجود در برگه آزمون، باید یک گزینه را بعنوان پاسخ صحیح انتخاب نمایید.

در ادامه می توانید سوالات بخش شنیداری آزمون MSRT (مکالمه کوتاه) اردیبهشت 95 را مشاهده بفرمایید:

Short Conversatiion:

1. (A) It’s brand new.

(B) She just repaired it.

(C) Someone painted it.

(D) It’s just been sold.

2. (A) Give the woman cash.

(B) Go to his car.

(C) Return some merchandise.

(D) Use his credit card.

3. (A) He shouldn’t have thrown away the list.

(B) He doesn’t have to read all the books.

(C) All of the books on the list are required.

(D) Some of the books are available now.

4. (A) She enjoyed it very much.

(B) She thought it was too long.

(C) She thought it was boring.

(D) She only liked the ending.

5. (A) Either a pen or pencil can be used.

(B) It’s not necessary to fill out the form.

(C) She doesn’t have either a pen or a pencil.

(D) A pen is better than a pencil.

6. (A) The software isn’t convenient to use.

(B) He’s not familiar with the software.

(C) Using the software is simple.

(D) He wishes he’d bought that software.

7. (A) The man ordered it, but it hasn’t arrived yet.

(B) It isn’t working.

(C) Someone else is using it.

(D) The man doesn’t know how to operate it.

8. (A) What time his brother called.

(B) Where to meet his brother.

(C) Why his brother called.

(D) When to meet his brother.

9. (A) He left on a long trip yesterday.

(B) His letter arrived unexpectedly.

(C) He seemed to be sad yesterday.

(D) The letter he sent was very funny.

10. (A) It’s on the wrong floor.

(B) There are too many bedrooms.

(C) It’s too small.

(D) The rent is too high.

Answer= 1.C 2.B 3.B 4.A 5.A 6.C 7.B 8.D 9.B 10.C

سوالات بخش شنیداری آزمون MSRT - اردیبهشت 95 بخش شنیداری آزمون MSRT دارای 30 سوال است که شامل دو بخش مکالمات کوتاه و بلند می شود. در بخش مکالمه های کوتاه، در هر مکالمه دو شخص با هم صحبت می کنند و در پایان گوینده یک سوال رو مطرح می کند. شما باید از بین گزینه ها یکی گزینه را بعنوان پاسخ در برگه آزمون انتخاب نمایید. در بخش مکالمه بلند، معمولا سه مکالمه یا سخنرانی پخش می شود که هر مکالمه شامل تقریبا 5 سوال می شود. پس از پایان مکالمه با توجه به سوالات موجود در برگه آزمون،…

بررسی کلی

امتیازبندی 4.9 ( 1 نظرسنجی ها)
EPT-TEST.COM
  Subscribe  
اطلاع از
.. iranzamin22.ir